Евакуатор (Одеса, Миколаїв)

UA RU

Автоевакуатор
+38 (066) 765-79-20
+38 (096) 558-40-55
+38 (093) 396-92-42
www.эвакуатор.com.ua
info@auto-aid.com.ua

Шиномонтаж 24h
+38 (093) 396-91-93
+38 (063) 840-51-16

 

 

 

 

 

 

 


Евакуатор Одеса, МиколаївКожен автомобіліст може застрягти по серед дороги між містами без зв'язку з навколишнім світом. Якщо Ви завжди зберігайте телефон при собі, збережіть наш номер телефону. Недорогий, але надійний евакуатор в Одесі, Херсоні та Миколаєві завжди готовий швидко приїхати до Вас. За три роки роботи з різними автомобілістами ми поліпшили свої послуги, стали доступнішими і корисніше в різноманітних ситуаціях. Наші клієнти можуть покластися на наш вибір стоянки або СТО, а також користуються додатковими послугами евакуатора. Приїжджаючи до Одеси або Миколаїв, не забувайте про те, що в місті завжди є сервіс, який допоможе впоратися з будь-яким випадком на дорозі.

Збережіть наш номер на випадок, якщо Вам знадобиться швидкий і дбайливий евакуатор. Одеса, Миколаїв і багато інших міст користуються нашими послугами по всіляких причин. Ми не тільки займаємося транспортуванням автомобілів після аварії або поломки по серед дороги, але також надаємо додаткові послуги за привабливими цінами.


Ви можете стати нашим постійним клієнтом і довіритися професіоналам, які працюють по всьому Миколаєву та Одесі. Евакуатор нашої компанії надає послуги з перевезення водіїв, їх автомобілів і навіть сільгосптехніки. Також у Васс є можливість звернутися до нас за транспортуванням вантажів в Одесі або Миколаєві. Наш евакуатор забезпечує акуратну перевезення машин навіть в разі відсутності водія. Цією послугою часто користуються люди, які виїхали з міста або країни і залишили свій транспортний засіб. З огляду на наших переваг, компанія надає послуги за спеціальною ціною для постійних клієнтів, а також приймає різні форми розрахунку.

Ви можете покластися на фахівців, які не просто занурять Ваш автомобіль і відправлять його за вказаною адресою, але будуть ставитися до нього дбайливо. Ви ніде більше не побачите таких цін, які пропонує наш евакуатор. Одеса, Миколаїв і цілий ряд сусідніх міст не бояться довірити нам свої машини і важку техніку.