Недорогий евакуатор (Одеса, Миколаїв)

UA RU

Автоевакуатор
+38 (066) 765-79-20
+38 (096) 558-40-55
+38 (093) 396-92-42
www.эвакуатор.com.ua
info@auto-aid.com.ua

Шиномонтаж 24h
+38 (093) 396-91-93
+38 (063) 840-51-16

 

 

 

 

 

 

 


Недорогий евакуатор Одеса, МиколаївУ житті кожного автомобіліста відбувається ситуація, в якій він потребує підтримки. Нерідко поломка автомобіля може наступити прямо на дорозі Миколаєва або Одеси. Недорогий евакуатор може впорається з проблемою і перевезти легкову машину на СТО або парковку. Однак, щоб вибрати кращий сервіс, потрібно заздалегідь знати про його переваги і завжди мати контакти компанії. Наш сервіс більше трьох років допомагає жителям Вознесенська, Первомайська, Очакова, Коблево, Херсона, Одеси і Миколаєва. Недорогі послуги евакуатора користуються великою популярністю не тільки через поганий стан доріг і привабливою вартості. Ми також надаємо додаткові послуги, в список яких входить також перевезення автомобілістів в нетверезому стані і транспортування сільгосптехніки. Негабаритні вантажі також можуть бути перевезені за допомогою нашого транспорту після того, як ми обговоримо деталі з оператором в телефонному режимі.

Турбуєтеся, що в потрібний момент може знадобитися недорогий евакуатор? Одеса, Миколаїв та інші міста Одеської області можуть завжди покластися на наш сервіс. Наші співробітники дбайливо занурять Ваш автомобіль і доставлять його за потрібною адресою в будь-який час.


До нас нерідко звертаються власники спецтехніки та водії машин, які потрапили в аварію. Навіть в таких банальних випадках, як нестача палива, може привести Вас до того, щоб провести весь день по серед траси між Одесою і Миколаєвом. Тому недорогі евакуатори нашої компанії виїжджають на виклик за максимально короткий час. У деяких випадках можлива евакуація навіть без присутності водія, тому Ви завжди можете покластися на нас, якщо поїхали за місто і залишили машину. Зверніть увагу на те, що недорогий евакуатор міста Одеси та Миколаєва надає свої послуги по знижці для постійних клієнтів і приймає різні форми розрахунку. Ми також порекомендуємо вибір стоянки і автосервісу, якщо Вам це буде необхідно.

Збережіть наш номер на випадок, якщо знадобиться недорогий евакуатор. Одеса, Миколаїв і багато інших міст вже відзначили наші переваги на тлі інших сервісів. Ознайомитися з ціновою політикою і додатковими послугами Ви можете ознайомитися на офіційному сайті.