Евакуатор послуги Одеса

UA RU

Автоевакуатор
+38 (066) 765-79-20
+38 (096) 558-40-55
+38 (093) 396-92-42
www.эвакуатор.com.ua
info@auto-aid.com.ua

Шиномонтаж 24h
+38 (093) 396-91-93
+38 (063) 840-51-16

 

 

 

 

 

 

 

Евакуатор послуги ОдесаЯкщо у Вас трапилася аварійна ситуація, і Ваша машина виявилася в неробочому стані, Вам потрібно евакуатор (послуги Одеса). Дана машина призначена швидко і ефективно вивозити з аварійного місця пошкоджений автомобіль. Цікавить вартість послуг машини-евакуатора в Одесі, Миколаєві або в Херсоні?

Наші автоевакуатори знаходяться завжди в готовності виїхати на місце події і оперативно забрати звідти автомобіль. Крім послуги «евакуатор (послуги Одеса)», ми надаємо послугу тверезого водія, а також перевезення негабаритної сільськогосподарської техніки.

За кермом не завжди безпечно їхати, особливо, якщо Ви їдете з ресторанного заходу або з вечірки. Якщо Ви не бажаєте сідати за кермо в нетверезому стані, Вам потрібно викликати евакуатор (послуги Одеса). Наша машина впорається із завданням за лічені хвилини, Ви будете безпечно доставлені додому, машина ж - на стоянку.
Наші водії завжди знаходяться в повній готовності виїхати на місце виїзду, щоб надати Вам послугу евакуації. Послуга «евакуатор (послуги Одеса)» коштує недорого, але зате Ви безпечно перевезете Ваш автомобіль в потрібне місце.
Іноді трапляються ситуації, коли машина раптово перестає заводитися і зупиняється просто на проїжджій частині. Якщо це трапилося на бездоріжжі або в іншому місці - це ще півбіди, але, якщо це сталося на жвавій трасі, викличте евакуатор (послуги Одеса).

Запишіть наші контактні телефони та збережіть посилання на наш сайт у Ваших вкладках на телефоні. У разі, якщо Вам або комусь на дорозі знадобиться евакуатор (послуги Одеса), Ви зможете порадити наші послуги.