Евакуатор Миколаїв

UA RU

Автоевакуатор
+38 (066) 765-79-20
+38 (096) 558-40-55
+38 (093) 396-92-42
www.эвакуатор.com.ua
info@auto-aid.com.ua

Шиномонтаж 24h
+38 (093) 396-91-93
+38 (063) 840-51-16

 

 

 

 

 

 

 


Практично кожен автомобіліст стикався з такою ситуацією на дорозі, коли просто необхідний евакуатор. Миколаїв не відрізняється частими змінами дорожнього покриття, тому це не рідкість, коли автомобіль, навіть новий, швидко зношується. Незважаючи на те, що діагностику транспортних засобів потрібно проводити регулярно, не всі поломки можна виявити заздалегідь. Якщо Ви застрягли в Миколаєві, евакуатор допоможе впоратися з автомобілем.

Евакуатор МиколаївМи маємо безліч переваг, які виділяють наші клієнти. Для наших співробітників важливо доставити Ваш автомобіль в цілості й схоронності на СТО або в гараж, тому Ви можете не сумніватися, що евакуатори з Миколаєва дбайливо будуть звертатися з автомобілем. Ніяких подряпин або вм'ятин - вантаження і перевезення машини пройдуть спокійно і акуратно. Важливим фактом також є швидкість прийому дзвінків. Так як аварія або поломка може статися по серед жвавої вулиці в першому ряду прямо по серед Миколаєва, наш евакуатор повинен швидко приїхати на місце події. Це не тільки полегшить день іншим учасникам руху, але також і заощадить Ваші час і нерви. З цієї ж причини співробітники нашої служби евакуації автомобілів працює цілодобово. Якщо у Вас відпало колесо або згорів двигун по серед траси вночі, коли на дорозі не можна зустріти жодної проїжджає машини, Ви завжди можете набрати наш номер, щоб водій евакуатора з Миколаєва забрав і Вас, і Вашу машину. Варто також відзначити, що ми надаємо послугу «Тверезий водій».

Не варто сподіватися на удачу. Просто запишіть наш номер телефону, щоб у разі непередбаченої ситуації до Вас міг приїхати швидкий евакуатор. Миколаїв має невисокі розцінки, але багато автосервісів і стоянок, де ми можемо залишити Ваш автомобіль.

У Вас стоїть сільгосп техніка? Потрібно доставити авто? Не знаєте, в яке СТО звернутися? Викликайте евакуатор. У місті Миколаєві ми допоможемо в будь-якій ситуації і в будь-який час.